Täältä hyviä paikkoja josta saa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Täältä Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Pikalainafirmoja on suomessa paljon ja pikavippien suosio onkin maassamme kasvanut erittäin nopeaan tahtiin. Pikavippejä ilman vakuuksia voi saada 50:stä eurosta aina 1000:n euroon ja jopa useisiin tuhansiin euroihin asti hyvinkin helposti kun tietää mistä etsii.

Täältä näet kattavan listan yrityksistä jotka myöntävät vakuudetonta lainaa…

Vakuudettomia lainoja tarjottelevat yritykset eivät halua että asiakkaat kuitenkaan velkaantuvat tai ottavat lainoja joita eivät pysty maksamaan takaisin. Pikavippifirmat kun eivät saa paljonkaan hyötyä maksamattomista lainoista. Tuoreiden tilastojen mukaan ihmiset kuitenkin onneksi suurimmaksi osaksi ottavat vippejä täysin normaaleihin yllättäviin rahantarpeisiin. Vain pieni osa pikalainoista otetaan esim. kapakka-iltaa varten kuten aiemmin on luultu. Jotta ihmiset eivät ottaisi pikaluottoa juhlimista varten on pikavippien myöntämisaikoja muutettu siten että lainaa saa pelkästään aamu seitsemän ja ilta 23:n välillä.

Tulevaisuudessa (pika) lainaa ilman vakuuksia ei välttämättä saa…

Nyt myös näyttää siltä että pikalainayrityksiä yritetään ahdistella uusilla rajoituksilla ja myös lainaa ilman vakuutta tai takaajaa myöntävien yritysten totaalikieltoa on eräs kansanedustajistamme yrittänyt saada läpi eduskunnassa. Tällä hetkellä on epäselvää millaisia rajoitteita toimintaan laitetaan mutta todennäköisesti ensi syksyn aikana selviää kuinka pikalaina-asioissa tullaan toimimaan tulevaisuudessa. Jos pikalainoja tarjottelevat yritykset laitetaan suurennuslasin alle, täytyisi kohtuuden nimissä myös pankkien kulutus -ja korttiluotot laittaa tarkkailuun sillä niiden korkokulut ovat monestikin kalliimpia kuin pikavippien. Tämä selittyy pankkien myöntämien luottojen pitkillä maksuajoilla.

Jos rajuja kieltoja tai rajoituksia tulee lakiin, tulevat pienemmät ja uudet pikalainayritykset kärsimään kaikkein pahimmin. Isommat ja pitkään toimineet lainafirmat sen sijaan pystyvät jatkossakin toimimaan vaikka pikavipit kiellettäisiin kokonaan sillä heillä on valttinaan yleensä muitakin toimintoja kuin pikavippipalvelut.

Sivustomme yhteistyökumppanit

vakuudeton lainaTässä esittelemme sivustomme yhteistyökumppanit joiden kautta voit saada hyvää lisätietoa pikalainoista ja löydät itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

Lainaa nopeasti netistä -sivuilla löydät listan parhaista lainaa ilman vakuutta tarjoavista paikoista
Lainaa 1000 euroa tai enemmän tarjoavat paikat löytyvät täältä
Pikavippiä ilman tekstareita tämä sivusto kertoo kuinka saada pikalaina ilman kännykkää.
Lainaa netistä heti -sivusto paljastaa yleisesti ottaen tietoa pikalainaa koskevista asioista
Lainaa heti tilille -nettisivut kertovat nimensa mukaisesti mistä saat heti, tai ainakin todella nopeasti, lainaa tilille

Tutustu ylläoleviin sivustoihin ennen lainan ottamista ja löydät takuulla sinun rahoitustarpeeseesi parhaan vaihtoehdon.

Lainaa ilman vakuuksia pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , ,

Comments are closed.