Saako lainaa ilman vakuuksia jos on luottotiedoton?

Lainaa ilman vakuuksia - entä jos luottotiedot ovat menneet?

Pikavippi ilman luottotietoja, onko se mahdollista?

Jos luottotietosi ovat menneet, on lainaa lähes mahdoton saada. Lainaa ilman vakuuksia tarjottelevat yritykset katsovat ennen lainan myöntämistä luottotietorekisterin ja jos maksuhäiriöstä johtuva merkinta on olemassa, ei lainaa myönnetä. Mitä siis voit tehdä jos luottotietosi ovat menneet ja haluat lainaa tai luottoa?

Varaa aika pankkiisi. Jos sinulla on “vanha” maksuhäiriö jonka olet jo hoitanut, pankit yleensä suhtautuvat suopeasti. Pankkeja kiinnostaa yleensä enemmän nykyinen tilanteesi kuin vanhat velkasi joten jos olet maksanut edelliset velat pois ja pystyt todistamaan että sinulla ei ole maksuvaikeuksia, voi laina ilman luottotietoja olla mahdollista. Pankit ovat kiinnostuneet lähinnä siitä mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa ja jos sinulla sattuu vielä olemaan vakuus, esim. osake joka on velaton, voit hyvinkin saada myönteisen lainapäätöksen.

Lainaa on siis luottotiedottomankin joskus mahdollista saada, mutta entä jos edellämainittu ei onnistu? Tällöin sinulle ei jää paljon muita vaihtoehtoja kuin odotella maksuhäiriömerkinnän poistumista. Voit joissain tapauksissa nopeuttaa luottotietojen palauttamista maksamalla eräänyneen laskun. Luottohäiriö kestää tapauksesta riippuen 2-4 vuotta.

Merkintä tulee jos laskut on maksamatta yli 6 kk ja siitä on tullut erinäisiä perimiskirjeitä joihin ei ole reagoitu. Kukaan ei siis menetä luottotietoja vahingossa.

Pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu

Pikavippiä ilman vakuutta myöntävät pikavippifirmat eivät myönnä lainoja henkilöille joiden maksukyvyssä on ongelmia. Jos luottotiedot ovat menneet, on turhaa haaveilla saavansa lainaa heti pikavippiyrityksiltä. Pienlainayrityksien toiminta perustuu maksettuihin pikalainoihin joten heidän ei kannata myöntää pienlainoja henkilöolle jotka hyin todennäköisesti eivät maksa lainaa takaisin. Pikavippifirmat eivät tienaa yhtään mitään maksamattomista pikavipeistä joten pikalainat ja -luotot ilman luottotietoja ovat käytännossä mahdoton yhtälö.

Vakuudettomia lainoja ainoastaan maksukykyisille

Vastoin monia mielikuvia, pikalaina yritykset eivät anna lainaa jokaiselle joka sitä hakee vaan ne pyrkivät saada asiakaskuntaansa maksukykyisiä henkilöitä joiden on mahdollista maksaa vipit ja lainat takaisin ajallaan. Lainaa nopeasti ilman vakuutta hakevan henkilön luottokelvollisuus tarkastetaan pikavippiyrityksen toimesta ja jos kaikki on kunnossa, laina yleensä myönnetään.

Ilman takausta tai vakuutta myöntävät pienlainayritykset ovat velvoitettuja ilmoittamaan maksuhäiriörekisteriin 60vrk vanhat luottohäiriöt. Tällä menetelmällä voidaan ajoissa puuttua velkaantumiseen ja estää ylivelkaantuminen jatkossa.

vakuudettomat lainattakaisin pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , , , ,

Comments are closed.