Täältä hyviä paikkoja josta saa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Täältä Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Pikalainafirmoja on suomessa paljon ja pikavippien suosio onkin maassamme kasvanut erittäin nopeaan tahtiin. Pikavippejä ilman vakuuksia voi saada 50:stä eurosta aina 1000:n euroon ja jopa useisiin tuhansiin euroihin asti hyvinkin helposti kun tietää mistä etsii.

Täältä näet kattavan listan yrityksistä jotka myöntävät vakuudetonta lainaa…

Vakuudettomia lainoja tarjottelevat yritykset eivät halua että asiakkaat kuitenkaan velkaantuvat tai ottavat lainoja joita eivät pysty maksamaan takaisin. Pikavippifirmat kun eivät saa paljonkaan hyötyä maksamattomista lainoista. Tuoreiden tilastojen mukaan ihmiset kuitenkin onneksi suurimmaksi osaksi ottavat vippejä täysin normaaleihin yllättäviin rahantarpeisiin. Vain pieni osa pikalainoista otetaan esim. kapakka-iltaa varten kuten aiemmin on luultu. Jotta ihmiset eivät ottaisi pikaluottoa juhlimista varten on pikavippien myöntämisaikoja muutettu siten että lainaa saa pelkästään aamu seitsemän ja ilta 23:n välillä.

Tulevaisuudessa (pika) lainaa ilman vakuuksia ei välttämättä saa…

Nyt myös näyttää siltä että pikalainayrityksiä yritetään ahdistella uusilla rajoituksilla ja myös lainaa ilman vakuutta tai takaajaa myöntävien yritysten totaalikieltoa on eräs kansanedustajistamme yrittänyt saada läpi eduskunnassa. Tällä hetkellä on epäselvää millaisia rajoitteita toimintaan laitetaan mutta todennäköisesti ensi syksyn aikana selviää kuinka pikalaina-asioissa tullaan toimimaan tulevaisuudessa. Jos pikalainoja tarjottelevat yritykset laitetaan suurennuslasin alle, täytyisi kohtuuden nimissä myös pankkien kulutus -ja korttiluotot laittaa tarkkailuun sillä niiden korkokulut ovat monestikin kalliimpia kuin pikavippien. Tämä selittyy pankkien myöntämien luottojen pitkillä maksuajoilla.

Jos rajuja kieltoja tai rajoituksia tulee lakiin, tulevat pienemmät ja uudet pikalainayritykset kärsimään kaikkein pahimmin. Isommat ja pitkään toimineet lainafirmat sen sijaan pystyvät jatkossakin toimimaan vaikka pikavipit kiellettäisiin kokonaan sillä heillä on valttinaan yleensä muitakin toimintoja kuin pikavippipalvelut.

Sivustomme yhteistyökumppanit

vakuudeton lainaTässä esittelemme sivustomme yhteistyökumppanit joiden kautta voit saada hyvää lisätietoa pikalainoista ja löydät itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

Lainaa nopeasti netistä -sivuilla löydät listan parhaista lainaa ilman vakuutta tarjoavista paikoista
Lainaa 1000 euroa tai enemmän tarjoavat paikat löytyvät täältä
Pikavippiä ilman tekstareita tämä sivusto kertoo kuinka saada pikalaina ilman kännykkää.
Lainaa netistä heti -sivusto paljastaa yleisesti ottaen tietoa pikalainaa koskevista asioista
Lainaa heti tilille -nettisivut kertovat nimensa mukaisesti mistä saat heti, tai ainakin todella nopeasti, lainaa tilille

Tutustu ylläoleviin sivustoihin ennen lainan ottamista ja löydät takuulla sinun rahoitustarpeeseesi parhaan vaihtoehdon.

Lainaa ilman vakuuksia pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , ,

Saako lainaa ilman vakuuksia jos on luottotiedoton?

Lainaa ilman vakuuksia - entä jos luottotiedot ovat menneet?

Pikavippi ilman luottotietoja, onko se mahdollista?

Jos luottotietosi ovat menneet, on lainaa lähes mahdoton saada. Lainaa ilman vakuuksia tarjottelevat yritykset katsovat ennen lainan myöntämistä luottotietorekisterin ja jos maksuhäiriöstä johtuva merkinta on olemassa, ei lainaa myönnetä. Mitä siis voit tehdä jos luottotietosi ovat menneet ja haluat lainaa tai luottoa?

Varaa aika pankkiisi. Jos sinulla on “vanha” maksuhäiriö jonka olet jo hoitanut, pankit yleensä suhtautuvat suopeasti. Pankkeja kiinnostaa yleensä enemmän nykyinen tilanteesi kuin vanhat velkasi joten jos olet maksanut edelliset velat pois ja pystyt todistamaan että sinulla ei ole maksuvaikeuksia, voi laina ilman luottotietoja olla mahdollista. Pankit ovat kiinnostuneet lähinnä siitä mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa ja jos sinulla sattuu vielä olemaan vakuus, esim. osake joka on velaton, voit hyvinkin saada myönteisen lainapäätöksen.

Lainaa on siis luottotiedottomankin joskus mahdollista saada, mutta entä jos edellämainittu ei onnistu? Tällöin sinulle ei jää paljon muita vaihtoehtoja kuin odotella maksuhäiriömerkinnän poistumista. Voit joissain tapauksissa nopeuttaa luottotietojen palauttamista maksamalla eräänyneen laskun. Luottohäiriö kestää tapauksesta riippuen 2-4 vuotta.

Merkintä tulee jos laskut on maksamatta yli 6 kk ja siitä on tullut erinäisiä perimiskirjeitä joihin ei ole reagoitu. Kukaan ei siis menetä luottotietoja vahingossa.

Pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu

Pikavippiä ilman vakuutta myöntävät pikavippifirmat eivät myönnä lainoja henkilöille joiden maksukyvyssä on ongelmia. Jos luottotiedot ovat menneet, on turhaa haaveilla saavansa lainaa heti pikavippiyrityksiltä. Pienlainayrityksien toiminta perustuu maksettuihin pikalainoihin joten heidän ei kannata myöntää pienlainoja henkilöolle jotka hyin todennäköisesti eivät maksa lainaa takaisin. Pikavippifirmat eivät tienaa yhtään mitään maksamattomista pikavipeistä joten pikalainat ja -luotot ilman luottotietoja ovat käytännossä mahdoton yhtälö.

Vakuudettomia lainoja ainoastaan maksukykyisille

Vastoin monia mielikuvia, pikalaina yritykset eivät anna lainaa jokaiselle joka sitä hakee vaan ne pyrkivät saada asiakaskuntaansa maksukykyisiä henkilöitä joiden on mahdollista maksaa vipit ja lainat takaisin ajallaan. Lainaa nopeasti ilman vakuutta hakevan henkilön luottokelvollisuus tarkastetaan pikavippiyrityksen toimesta ja jos kaikki on kunnossa, laina yleensä myönnetään.

Ilman takausta tai vakuutta myöntävät pienlainayritykset ovat velvoitettuja ilmoittamaan maksuhäiriörekisteriin 60vrk vanhat luottohäiriöt. Tällä menetelmällä voidaan ajoissa puuttua velkaantumiseen ja estää ylivelkaantuminen jatkossa.

vakuudettomat lainattakaisin pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , , , ,

Onko vaikeaa saada lainaa ilman vakuuksia netistä?

Onko mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia netin kautta?

Tavallisesti lainaa saadaksesi sinulla täytyy olla vakuus eli esim. henkilö, talo, yritys, osakekirja joka takaa lainan. Lainanantaja haluaa vakuudella taata että jos joudut maksujen kanssa vaikeuksiin, saa se lainaamansa summan takaisin. Vakuuksiin lasketaan henkilövakuus jossa tuttavasi tai joku muu henkilö takaa omalla omaisuudellaan lainasummasi. Toinen vakuus on esinevakuus jonka avulla voit saada lainaa ilman takaajia. Jos omaisuutesi määrä riittää, voit saada lainaa sitä vastaan.

Näin voit saada lainaa ilman vakuutta

Jos sinua kiinnostaa vakuudettomat lainat, jatka lukemista sillä voit saada lainaa nopeasti tämän artikkelin luettuasi, jos vain täytät tietyt kriteerit.

Joten, miten saat lainaa heti ilman vakuutta? Ratkaisu tähän löytyy pikalainoista! Ennenkuin tuomitset pikalainat, on sinun syytä tietää jotain niistä. Ilman vakuutta myöntäviä pikalainafirmoja on paljon moralisoitu lehdissä ja mediassa. Tilastollisesti kuitenkin on tosiasia että pikalaina on halvempaa kuin pankista saatava kulutusluotto! Tämän lisäksi pikalainoihin kohdistuneet syytteet joissa vippien syyksi laitetaan suomalaisten velkaantuminen voidaan todistaa vääräksi.

Tilastotietojen mukaan suomessa on 300000 maksuhäiriömerkintää saanutta henkilöä. Kuitenkin maksuhäiriöistä vain n.1 % on johtunut pikavipeistä.

Jos siis halutaan syyllistää pikalainojen tarjoajia velkaantumisesta, haukutaan väärää puuta. Maksuvaikeudet johtuvat yleensä muista seikoista ja pikavippien määrä suomalaisten kokonaisvelasta on erittäin pieni. Suomessa asuntokunnallisesti katsottuna on velkaa yhteensä n. 106 Miljardia € ja tästä summasta pikavippien määrä on ainoastaan n.70 Miljoonaa €. Tämän lisäksi voidaan vielä mainita että kulutusluottojen kokonaismääräästä pikavippien osuus on vain puolen prosentin luokkaa.

Vaikuttaa siis siltä että vipit ja lainat jotka rinnastetaan pikalainoiksi, on mustamaalattu ilman että nähdään kokonaiskuva asiasta.

Mistä sitten kannattaa hakea vakuudetonta pikalainaa?

Suurin ongelma on että pikalaina yrityksiä jotka myöntävät lainaa johon ei vaadita takaajia tai vakuutta on suunnattoman suuri määrä ja voi olla hankala valita sopivin palvelu josta saat lainaa heti tilillesi.

lainaa ilman vakuuksiaKlikkaamalla tästä löydät luotettavia lainapaikkoja…
Tuolla sivustolla löydät myös erään yrityksen joka antaa ensilainan ilman kuluja. Et tarvitse maksaa ensimmäisestä vipistäsi siis muuta kuin kulut. Kannattaa siis tutustua ylläolevaan sivustoon.

lainaa ilman vakuuksia pääsivulle…

muuta joka saattaa kiinnostaa:

Pikavippi ilman puhelinta

Lainaa netistä

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , , , ,

Lainaa ilman vakuuksia nettisivut aukaistu

Lainaa ilman vakuuksia netistä .com -sivustot aukaistu!

Netistä löytyy pikalainayrityksiä joiden kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia vaivattomasti. Pikalainayrityksiä on kuitenkin erittäin paljon internetissä ja jos haluat tietää mitkä ovat parhaita vippifirmoja jotka myöntävä lainaa nopeasti ilman vakuuksia, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Tämän sivuston tarkoituksena on esitellä jatkossa parhaat paikat joista voit vaivattomasti hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

 

Kene kannattaa hakea lainaa ilman vakuuksia?

Normaalilainoissahan monesti vaaditaan että sinulla on vakuus jotta laina myönnetään. Vipit ja lainat jotka luokitellaan pikalainoiksi tai pikaluotoiksi toimivat useimmiten kuitenkin eri tavalla. Sinulla ei tarvitse olla vakuutta eikä takaajaa hakiessasi pikalainaa. Riittää kun olet 18-vuotta täyttänyt ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä sekä hoidat raha-asiasi muutoinkin moitteettomasti.

Jos haluat lisää tietoa pikavippiyrityksistä, raha-asioiden hoidosta tai tarvitset apua taloutesi suunnitteluun, suosittelemme että käyt katsomassa kuluttajaviraston sivut joilta löydät laajalti tietoa talousasioissa.

Vakuudettomat lainat ja pikavipit yleisesti

Pikavipit ja pikalainat ovat lyhyellä maksuajalla olevia lainoja joihin ei tarvitse vakuuksia. Jotta saat lainaa nopeasti ilman vakuuksia, täytyy yleensä seuraavien ehtojen täyttyä:

-Sinun täytyy olla Suomen kansalainen
-Ikäsi täytyy olla vähintään 18 (jotkin pikalainayritykset voivat vaatia korkeamman iän)
-Sinulla täytyy olla pankkitili suomessa.
-Sinulla ei saa olla maksuhäiriöistä johtuvia merkintöjä
-Sinulla tulee olla nettiliittymä ja verkkopankkitunnukset (nykyään on erittäin helppoa ottaa pikalainaa ilman tekstareita) / matkapuhelinliittymä

Useimmiten pienemmät pikalainat ovat 50-200 euroa. Netissä on kuitenkin firmoja jotka antavat ensilainaa jopa 1000 euroon asti. (Niistä myöhemmin lisää) On myös olemassa ainakin yksi suomalaine pikalainatoimija joka myöntää tällä hetkellä ensimmäisen lainan täysin ilman korkokuluja. Esittelemme sen jatkossa kun listaamme luotettavia pikavippipaikkoja.

Pikalaina on kohtuullisen uusi keksintö Suomessa ja lakiin on tullutkin muutamia muutoksia pikalainojen suhteen. Esimerkiksi vipit ja lainat jotka ovat pikalainoja tulee myöntää ainoastaan 7.00 - 23.00 välillä. Tämä karsii osaltaan pois lainaajia joilla on mielessä laina ilman vakuuksia pelkkään juhlimiskäyttöön. Myös pikalainaa hakevan henkilöllisyydentunnustukseen on tullut tarkennuksia ja monet lainatoimijat ovatkin siirtyneet sähköiseen hakemukseen johon tunnistaudutaan nettipankkitunnuksilla.

Ennenkuin haet pikalainaa, kannattaisi sinun aina muistaa että pikalaina on korkealla korolla olevaa lainaa ja se täytyy maksaa takaisin monesti parin viikon sisällä. Jos sinulla ei ole tarvetta ottaa lainaa heti, vaan pärjäät ilman pikalainan ottamista, on tilanteesi hallussa. Älä ota ylimääräisiä lainoja sen takia että pääset vaateostoksille tai juhlimaan!

Sinun täytyy käyttää harkintakykyäsi ja maalaisjärkeä pikalaina-asioissa. Joillekin on päässyt käymään huonosti juuri turhien pikavippien ottamisen takia. Velkaantuminen ja velkakierre on vakava ongelma josta on vaikea keplotella pois puhtailla papereilla.
Jos sinulla on entuudestaan pikavippejä maksamatta, älä ota uutta lainaa vaan yritä sopia edellisten maksuista lainanantajien kanssa.

lainaa ilman vakuuksiaJatkossa siis tulemme kertomaan parhaat paikat joista saat lainoja joihin ei vaadita vakuuksia!

Kiitos että vierailit sivuillamme!

Lainaa ilman vakuuksia pääsivuille

 

 

Suositeltavaa luettavaa

Tagged As: , , , , ,